Wie is Wendesign

wendesign > Wie is Wendesign

Hallo! Ik ben Wendy.

Opgegroeid in Koningslust en op Sint Lucas in Boxtel mijn diploma behaald in de richting reclame- en presentatietechnieken. In 1998 ben ik in Helden gestart met mijn eigen bedrijf om uiteindelijk toch weer in Koningslust terecht te komen. Inmiddels alweer wat jaartjes getrouwd en 3 kinderen om het plaatje compleet te maken.

Hobby’s? Tja… zoveel veel dingen die ik leuk vind om te doen, zaten er maar meer uren in 1 dag… Het klinkt overdreven, en toch is er niets minder waar; mijn grootste hobby is al jaren m’n werk; lekker creatief bezig zijn en leuke dingen bedenken. Doe daar een leuke, zeer gevarieerde klantenkring bij… en daarmee heb ik de leukste baan van de wereld… (vind ik zelf!)

Neem een kijkje in mijn portfolio; daar staat een overzicht van mijn werkzaamheden. Graag een keer persoonlijk kennismaken? Bel of mail voor een afspraak en ik zorg dat de koffie klaar staat!